PlázaMax Blog

PlázaMax Blog

A kerti pad egy meghívó

2020. július 20. - PlázaMax

A kertben van a legjobb ülőhely, amely felhívja a vendégeket, hogy üljenek le, lazítsanak és csak élvezzék a pillanatot. Egy vagy két kerti pad pontosan ezt a hatást éri el. Kerti padokat szinte bárhol megtalálhatsz tavasszal és nyáron.

A kerti padok mindenféle méretben és anyagból kaphatók. A fa, fém, vinil és beton a legnépszerűbb anyagok. Ha úgy dönt, hogy fából vagy fémből készült padot választ, vegye figyelembe a jövőbeni karbantartást. Elsődlegesen minden évben kaparás és festés. A fehér vinil padok jó választás lehet, ha télen az időjárástól távol tartja őket. Míg a színes vinil padok hajlamosak elhalványulni, amikor azokat a kert napos helyére helyezik el.

A leginkább gondtalan kerti pad festetlen betonból készül. Ugyanakkor, akárcsak minden másnál, amely életének nagy részét az ajtón kívül tölti, még a beton is igényel némi karbantartást. Ebben az esetben a gyors, éves nyomásos mosás jótékony hatású lehet. Egy másik dolog, amelyet fontolóra kell venni a betonból készült kerti padon, annak súlya. A választott mérettől függően nem könnyű mozgatni. Ezt a gondolatot szem előtt tartva gondosan mérlegeld, hogy hová helyezed el az udvaron, mivel az valószínűleg állandóvá válik.

Függetlenül attól, hogy melyik anyagot választod, a kerti pad (ok) elhelyezése kiemelkedő fontosságú. A padnak nemcsak meghívót kell küldenie vendégeinek, hogy pihenjenek egy darabig, hanem fel kell ajánlania valamit, amire összpontosíthatja a figyelmét.

Ideális egy pad, például a kertkút közelében. Vagy tégy néhányat egy út mentén, amely az egész évszakban virágzó virágágyások között kanyarodik. Fontold meg a madárfürdő vásárlását! A madáretető egy másik ötlet, mivel a legtöbb ember nagyon élvezi, hogy tollas barátai a közelben játszanak.

süti beállítások módosítása