PlázaMax Blog

PlázaMax Blog

A masszázsfotelekről általában

2020. július 22. - PlázaMax

Először egy kicsit a történelemről. A masszázsfotelek első ízben voltak elérhetők az 1980-as évek végén. Úgy fejlesztették ki, hogy utánozzák az igazi masszőr által használt technikákat és mozgásokat. A cél az volt, hogy enyhítse a stresszt és a feszültséget, és segítse enyhíteni a hátfájást. A székek gyártásának költségei, amelyeket át kellett adni az ügyfeleknek, azt jelentették, hogy általában a legtöbb ember számára nem voltak elérhetőek. Most, 40 évvel később, és a székek gyártásának költségei csökkentek, és egyre több ember élvezheti a terméket.

A masszázsfotel kétféle technikát próbál újra létrehozni - a shiatsu és a svéd masszázst. Ez a két technika nagyon eltérő. A Shiatsu hajlamos préselésre, seprésre, köszörülésre és forgó mozgásokra. Arra összpontosít, hogy enyhítse a feszültséget a test bizonyos területein, hogy helyreállítsa a vérkeringést, az izomszerkezetet és a belső szerveket is javítsa. A svéd masszázs hosszú csúszási és dagasztási mozgásokat alkalmaz, és a legnagyobb hatással van a keringés helyreállítására, és segít az izmok pihenésében is.

Számos lehetőséget kínálkozik, ha masszázsfotelt szeretne vásárolni. A piac luxus végénél a székeknek legalább 2 henger van hátsó részükben, lábaikban és karjukban (néhányukban 4). A székek a széken ülő személy méretéhez igazodnak, és automatikusan felismerik az akupresszúrás pontokat, amelyeken konkrétan dolgoznak. Ezek a nagyon drága masszázs székek valóban megjegyzik a székben ülő személy alakját, majd a test meghatározott területein masszázs programokat dolgoznak ki. Megjegyzi ezeket a programokat, hogy reprodukálhatók legyenek, amikor az a személy újra ül a széken. A nagyon drága, bőrrel borított székek hátránya, hogy hatalmasak.

süti beállítások módosítása